Kemp Merkur otevřen NONSTOP/ dotazy prosím pište na kemp@pasohlavky.cz - preferujeme e-mailovou komunikaci na kterou reagujeme v nejbližším možném termínu.

Wake Park Merkur

WAKE PARK

Přímo v srdci mušovských jezer leží moderní areál vodních sportů Wake Park Merkur.
Na velké laguně největšího autokempu v ČR na Vás čekají 2 malé dvousloupé vodní vleky pro začátečníky a děti, jeden velký pětisloupý vlek s hromadou překážek, dále nafukovací vodní fun park Skákadla, sportovní obchod, sauna na mole, beach bar a mnoho dalších doprovodných aktivit.
Zkušení instruktoři zajišťují každý den výuku pro jednotlivce, skupiny, nebo firemní akce. Vzhledem k příznivým klimatickým podmínkám jižní moravy je wake park v provozu od dubna až do října.
K dispozici jsou hodinové, nebo celodenní lístky. Každý lístek již zahrnuje zapůjčení kompletního vybavení (vesta, helma a wakeboard, nebo vodní lyže), vstup na malý i velký vlek a také instruktora, který Vás provede začátky a poradí jak na to. Během ježdění si můžete vychutnat kvalitní kávu, nebo drink na terase s výhledem na celý wake park a Pálavu.

OTEVÍRACÍ DOBA NEJAKTUÁLNĚJI NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH WAKE PARKU MERKUR

 


Currently
Currently

Vážení návštěvníci Kempu Merkur,  prosíme o obezřetnost a pochopení, protože v kempu i nadále probíhají stavební práce, které se týkají modernizace a výstavby nových bungalovů s předpokládaným otevřením v sezóně 2026. Výstavba probíhá v oblasti původních bungalovů B VI a B VII v blízkosti letního kina, 80% plochy v kempu se to nedotkne.

Děkujeme za pochopení a těšíme se na vás. 💙