Kemp Merkur otevřen NONSTOP/ dotazy prosím pište na kemp@pasohlavky.cz - preferujeme e-mailovou komunikaci na kterou reagujeme v nejbližším možném termínu.

Prodejní ulička stánek č. 7

Zaplétané francouzské minicopánky (i jiné) – po dobu dovolené se nemusíte trápit s každodenním rozčesáváním vlasů. S minicopánky můžete bez obav do sprchy i do bazénu. Na přání je možné do vlasů zaplést barevnou bavlnku, korálky nebo vlasy zvýraznit dočasnou barvou.
Airbrush tetování – dočasné tetování na 3-5 dní pomocí nástřiku speciálního dermatologicky testovaného inkoustu na bázi potravinářských barviv. Vybírat můžete z šablonek pro děti i dospělé ve velikostech od 6 cm až po 20 cm.  Tetovačka je vodou neomyvatelná a odolá i chlorované vodě v bazénech.
Třpytivá tetování – další varianta dočasného několikadenního tetování. Na místo dermatologicky testovaného inkoustu jsou použity vysoce třpytivé glitry. Třpytivá tetování jsou také voděodolná. Vyniknou zejména ve slunečných dnech.
Malba na obličej – často k vidění na dětských dech. Malba se nanáší na tělo pomocí štětců. Můžete vybírat z motivů motýlů, berušek, pirátů, pejsků a mnoha dalších. Malbu na tělo je vhodné na konci dne smýt. Není určená do vody.
Metalické tetování – ornamenty jsou nanášeny na tělo pomocí speciálních pokovených folií. Vybírat můžete z mnoha bohatých ornamentů ve zlaté, stříbrné, bílé a černé barvě. Metalická folie dobře odolává vodě i otěru a může Vás těšit až několik týdnů.

Naše služby odvádíme svědomitě a pečlivě. Chceme, aby Vás těšili po celou dobu dovolené. Proto nabízíme na všechny dočasné tetování a minicopánky garanční dobu 3 dnů. V opačném případě zdarma na naše náklady tetování a minicopánky opravíme.

Na našem stánku nenajdete žádné nebezpečné čínské napodobeniny heny a dočasných tetovacích inkoustů. Všechna naše „barviva“ mají dermatologický atest platný nejen pro ČR, ale také pro EU.

Currently
Currently

Vážení návštěvníci Kempu Merkur,  prosíme o obezřetnost a pochopení, protože v kempu i nadále probíhají stavební práce, které se týkají modernizace a výstavby nových bungalovů s předpokládaným otevřením v sezóně 2026. Výstavba probíhá v oblasti původních bungalovů B VI a B VII v blízkosti letního kina, 80% plochy v kempu se to nedotkne.

Děkujeme za pochopení a těšíme se na vás. 💙