Kemp Merkur otevřen NONSTOP/ dotazy prosím pište na kemp@pasohlavky.cz - preferujeme e-mailovou komunikaci na kterou reagujeme v nejbližším možném termínu.

Vyhlídkové okružní plavby lodí po Mušovské nádrži

Vyhlídkové okružní plavby lodí po Mušovské nádrži Vyhlídkové okružní plavby lodí po Mušovské nádrži

Plujeme po Mušovském jezeře pod Pálavou na přehradě Nové Mlýny. U sklenky dobrého vína od místních vinařů můžete z hladiny jezera pozorovat bělostné vrcholky Pálavských vápencových vrchů. Loď 3x denně zastavuje v přístavu v Pasohlávkách, odkud se lze procházkou po pěší promenádě kolem jezera vrátit zpět do kempu. Zcela originální jsou večerní plavby s vínem „kdo co vypije,“ během kterých sledujeme z lodi západ slunce nad jezerem. Pro dobrodružnější povahy jezdíme i noční plavby.

Další aktivity

  • Poklad – cestičkou

    Poklad – cestičkou

    POKLAD Rodinná hra na styl šipkované, která baví malé i velké hledače. Zábavná cesta za pokladem, vedoucí z centra obce, podél...

    Více
  • Mušov – Brána do Římské říše

    Mušov – Brána do Římské říše

    Vstupte na místa, kde před téměř 2000 lety tábořili slavní římští legionáři císaře Marca Aurelia. Návštěvnické centrum pro Vás na úpatí...

    Více
  • Vinný sklípek Mušov

    Vinný sklípek Mušov

    Vinný sklípek Vás zve na řízenou degustaci 12-ti místních přírodních vín s výkladem, která se koná každé pondělí od 18:00 (vína stáčená, lahvovaná)

    Více
  • Občerstvení, restaurace i jen tak něco na zub

    Občerstvení, restaurace i jen tak něco na zub

    Ke spokojenosti pomůže i dobré jídlo. Poseďte s kouskem něčeho chutného přímo v kempu nebo vyražte do okolí.

    Více
  • VODNÍ SPORTY A RADOVÁNKY

    VODNÍ SPORTY A RADOVÁNKY

    Buďte nad vodou! Láká Vás windsurfing, vodní lyžování nebo se radši projedete na šlapadlech? Nabízíme nevšední zážitky ve vodě i nad ní, a to včetně výukových lekcí nebo kurzů.

    Více
  • PŮJČOVNA SPORTOVNÍHO VYBAVENÍ A ATRAKCÍ

    PŮJČOVNA SPORTOVNÍHO VYBAVENÍ A ATRAKCÍ

    Máte rádi aktivní odpočinek? Sporty a hřiště všeho druhu jsou součástí kempu Merkur. Využijte možnosti zapůjčit si vybavení od ping-pongu po elektrokolo.

    Více
  • NAUČNÉ STEZKY A MNOHO PĚŠÍCH TRAS

    NAUČNÉ STEZKY A MNOHO PĚŠÍCH TRAS

    Zajímavá procházka a ještě se něco dozvědět? Pro pěší turisty je v blízkosti Pasohlávek pestrý výběr tras i naučných stezek. Vezměte rodinu třeba na netradiční výlet po stopách zatopené vsi Mušov.

    Více
  • ANIMAČNÍ PROGRAMY A ZÁBAVA PRO NEJMENŠÍ

    ANIMAČNÍ PROGRAMY A ZÁBAVA PRO NEJMENŠÍ

    Děti se u nás rozhodně nudit nebudou! Pravidelně pořádané aktivity, sporty i tvořivé činnosti nadchnou a poučí všechny - od větších až po nejmenší.

    Více
  • VINAŘSKÉ STEZKY A CYKLOTRASY

    VINAŘSKÉ STEZKY A CYKLOTRASY

    Okuste jižní Moravu z cyklistického sedla. Prohlédněte si okolní krajinu na stezkách mezi vinohrady. Čerstvý vzduch, zelené kopce, příjemné prostředí. To vše jsou možnosti pro cyklisty v okolí kempu Merkur.

    Více
  • Vyhlídkové okružní plavby lodí po Mušovské nádrži

    Vyhlídkové okružní plavby lodí po Mušovské nádrži

    Užijte si výhled a klid na hladině Mušovského jezera. Ochutnejte místní víno při večerních plavbách nebo spojte výlet lodí s poznáním krás v okolí Pasohlávek.

    Více

Máte dotaz? Potřebujete rezervaci termínu?  Pište na Ke komunikaci použijte e-mail. Na e-maily odpovídáme do 48 hodin, děkujeme za pochopení.