Z důvodu probíhajících stavebních prací je vstup pro rybáře od 1.11.2023-27.3.2024 zakázán. Děkujeme za pochopení. Kemp Merkur je pro veřejnost UZAVŘEN do 27. 3. 2024/ dotazy prosím pište na kemp@pasohlavky.cz - preferujeme e-mailovou komunikaci na kterou reagujeme v nebližším možném termínu.

Princezna rebelka

Princezna rebelka

Středa 16.08.

Mia je dvanáctiletý sirotek. Žije v ulicích středověkého města, kde zná každý kout a které ji svým způsobem patří. S vrabčím hnízdem na hlavě a trochu umouněná je ale Mia samostatné, velmi vynalézavé a protřelé děvče. Má tři ochočené lasičky a společně tvoří nerozlučnou partu, která se živí. . no . . krádežemi jídla. Ideálním místem pro výpravy za dobrým jídlem stejně jako za lumpárnami je místní hrad, kde je ovšem vždy potřeba ošálit stráže a využít svůj talent pro akrobacii na maximum. Jednoho pěkného dne prchá Mia před strážemi a narychlo se převlékne do princeznovských šatů. V tu samou chvíli místní zlovolný regent Tristan podstrčí čarovný lektvar korunnímu princi Rolandovi a tím ho promění … v kočkuře – zvíře, jež je napůl kočkou a napůl kuřetem. Mia vše vidí a v ten okamžik naberou události a Miin život nečekaný spád.
Mia se coby princezna vydává na bláznivou výpravu za záchranou prince Rolanda, do party se k Mie a lasičkám přidává i nemotorný strážce Krobar, místní šašek Čtverák a jeho mluvící maňásek Mistr Brepta. Všechny čeká dobrodružství plné zábavy a napětí, které otřese celým královstvím. Jejich protivník regent Tristan je totiž obdařený neomezeným cynizmem a sobectvím a neváhá na Miu a její skupinu vypustit hordu žoldnéřů. Cesta za lékem proti lektvaru a za spravedlností dospěje až do velkého finále. Díky svým novým společníkům objeví Mia přátelství, štědrost i odvahu. Naučí se dělit se, zajímat se o druhé a zjistí, že skutečná šlechetnost se ukrývá v srdci a v každém z nás. (Bontonfilm)

Další akce v okolí